Levering

Geen zinloze kilometers met onze leveringen

Elke met een CO2 producerend voertuig afgelegde kilometer is er één te veel. Daarom houden we de afstanden kort en zetten we de rem op vervuilende logistiek. Bij het transport van onze stoffen hebben we bewust gekozen voor leveranciers zo dicht mogelijk bij huis. Ook voor de levering van onze kleding aan jou als klant proberen we de impact voor het milieu en dan vooral de CO2-uitstoot zo klein mogelijk te houden. 

Levering

Onze kleding bereikt je via fietskoeriers.nl. Dit is een vervoerder die in 60 Nederlandse steden met de fiets bezorgt. Tussen steden maken ze gebruik van voertuigen op biobrandstof. Alleen op plekken die buiten hun bereik vallen, doen ze een beroep op DHL, een bedrijf dat ook steeds meer inzet op duurzaam vervoer. Voor zover wij weten biedt fietskoeriers.nl de schoonste manier van bezorging in het hele land. Ken je een nóg duurzamer alternatief, laat het ons weten!

Als je niet thuis bent op het moment dat je bestelling wordt geleverd door fietskoerier.nl, wordt geprobeerd het pakket af te leveren bij je buren. Als dat niet lukt, en het pakket in totaal driemaal niet kan worden aangeboden, gaat het pakket retour naar de afzender. Als je pakket wordt geleverd door DHL (op plekken waar fietskoeriers.nl niet levert) wordt het pakket na een eerste mislukte bezorgpoging bij een DHL Servicepunt afgegeven. Daar kun je het pakket dan zelf ophalen. 

Lees meer over duurzaam vervoer

Bezorgkosten

Of bezorgkosten nog van deze tijd zijn? Wij vinden van wel, want gratis verzending is hét vliegwiel voor veel zinloze, vervuilende kilometers. Daarom betaal je voor bestelling tot EUR 199 een bedrag van EUR 4,95 aan bezorgkosten, daarboven is bezorging gratis. Overigens nemen wij altijd een deel van de bezorgkosten op ons, gedeelde smart is halve smart.

Lees meer over bezorgkosten

Levertijd

Ons streven is: elke bestelling dezelfde dag de deur uit. Bestel je in het weekend? Dan verwerken wij jouw bestelling op maandag. Voor bezorging blijven wij afhankelijk van onze bezorgdienst fietskoerier.nl. Zij doen hun best om jouw pakket zo snel als mogelijk bij jou te bezorgen. Vind je dat het te lang duurt of lukt het niet om jouw bestelling via Track & Trace te volgen? Neem dan contact met Fietskoeriers op via: 085 273 7442 – info@fietskoeriers.nl. Bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 22.00 uur.

Lees meer over onze leveringsvoorwaarden

Retour

Terugsturen of omruilen is mogelijk via je Lovetrigger-account, maar de kosten voor verzending zijn voor eigen rekening. Gratis retourneren werkt zinloze, vervuilende kilometers in de hand, dat vinden wij geen goed idee. Hier leggen we ons retourenbeleid in detail uit. 

Lees meer over retouren