Wij zijn lovetrigger

Toekomst

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: ons doel is een betere en schonere wereld. Met duurzame kleding maken we daarin een gigantisch verschil. Onze productie en transport minimaliseren chemische stoffen en CO2-uitstoot, en beperken het watergebruik. Bovendien werken onze kleermakers onder goede omstandigheden, met trots en voor een goed salaris. Noem het duurzaam of maatschappelijk verantwoord; zelf vinden we het de normaalste zaak van de wereld.

Liefde voor de wereld

Wij vertrouwen juist op de kennis en kunde van onze lokale ateliers met vluchtelingen. Vakmensen die onze liefde voor kleding en voor de wereld delen. Hopelijk planten we een duurzaam zaadje bij andere bedrijven, zodat Nederland straks floreert als een circulaire en lokale maakindustrie.  

Makers

Aan de wieg van Lovetrigger staat Maarten Lambach, geboren in 1965. Maarten studeert in 1995 cum laude af aan de Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Als designer belandt hij in Italië en Spanje, richt hij kinderkledinglijn Mav op en freelancet hij voor veel internationale merken. Met de oprichting van Lovetrigger in 2018 komen zijn liefde voor kleding en zijn warme hart voor een duurzame wereld samen.

Joël Sigling, ook van 1965, volgt zijn hele loopbaan al zijn hart voor taal. Hij studeert af in Antwerpen, wordt vertaler en richt in 1995 zijn eerste vertaalbureau op. In 2020 besluit ook hij te investeren in een duurzame wereld. Joël raakt geïnspireerd door de duurzame missie van Maarten en wordt mededrager van het merk Lovetrigger.